Een eyecatcher voor elke kinderkamer

rol gordijnBij het inrichten van een kinderkamer hebben gordijnen vooral een praktische functie. Je kindje moet immers lekker kunnen slapen zonder dat hij last heeft van de zon. Sinds kort is het mogelijk om een rolgordijn te laten maken dat helemaal past bij de kleuren en uitstraling van het kamertje. Want door het rolgordijn met een foto of illustratie te laten bedrukken, wordt een gewoon raam opeens een bijzondere eyecatcher in de kinderkamer.

rol gordijnpinguin rolgordijnHet enige dat je hoeft te doen, is een mooie foto uploaden en deze wordt voor je op een rolgordijn gedrukt. En mocht je geen geschikte foto hebben, dan kun je een keuze maken uit een van de vele prachtige illustraties op jefotoopeenrolgordijn.nl.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Inspiratie voor decoratie in de kinderkamer

Is het tijd om de slaapkamer van je kind eens in een nieuw jasje te …

Share
Share