Mijn lichaam, ik maak het zelf (met grote vloerpuzzel!)

Mijn Lichaam, ik maak het zelf!
Leer het menselijk lichaam van top tot teen kennen in dit boek met vloerpuzzel! Dit boek legt je haarfijn uit wat elk lichaamsdeel doet om je gezond en in leven te houden. Bij dit boek hoort ook een mega grote vloerpuzzel, met verschillende lagen en scharnieren, die de bewegingen van het menselijk lichaam perfect nabootsen.

Recensie:
Op een herfstachtige regendag besluiten wij het lichaam eens wat beter te leren kennen. Want we kennen natuurlijk wel onze handen, voeten, ogen en oren, maar hoe werkt het nou precies? Hoe komt het dat we de hik krijgen, dat we dingen kunnen horen en kunnen ruiken? In het boek Mijn Lichaam, krijgen we antwoord op deze vragen.

De uitleg is spelenderwijs en redelijk begrijpelijk voor mijn dochter van 6. Sommige onderwerpen, zoals rode bloedcellen, zijn nog wat lastig, maar ze begrijpt inmiddels duidelijk hoe de dikke darm werkt, en hoe het komt dat we onze armen en benen kunnen bewegen.

Na het verhaal over het lichaam, beginnen we aan de grote vloerpuzzel die bestaat uit 28 stukken. Poeh, best moeilijk, maar met hulp van het plaatje en een klein beetje hulp van mij, zijn ze er uiteindelijk in geslaagd om het menselijk lichaam in elkaar te zetten!

 

Een leerzaamboek voor kinderen vanaf 6 jaar, met goede illustraties, uitleg en een ontzettend mooie, grote puzzel!

Mijn Lichaam, ik maak het zelf  
Nederlands – hardcover met vloerpuzzel – 8 pagina’s – Standaard uitgeverij
Bestel het boek hier >>>>

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Het licht van Luna Park [bespreking]

Steeds wanneer ik denk dat het onmogelijk is om een nog unieker boek te vinden …

Share
Share