Eerste dubbel-CD van de nieuwe K3 [recensie] EMBARGO

nieuwe-dubbel-cd-k3-klaasje-marthe-hanne-recensie-copyright-trotse-moeders-110.000 Luchtballonnen – de debuutplaat van de nieuwe K3 – is een dubbel-CD: 1 CD met 12 gloednieuwe K3-nummers en een best of CD, met de 12 grootste hits uit de K3-geschiedenis, ingezongen door Klaasje, Hanne en Marthe.

Recensie
Eindelijk, daar is hij dan! De nieuwe CD van de nieuwe K3. Met 12 nieuwe nummers waaronder het inmiddels zeer bekende 10.000 luchtballonnen, waar de CD ook naar genoemd is. Dit lied was als thema door alle afleveringen van K3 zoekt K3 te horen en werd als eerste door de nieuwe K3 gezongen toen bekend werd dat Hanne, Marthe en Klaasje de finale gewonnen hadden.

Behalve dit lied, werden er nog 5 andere liedjes gezongen, door finalisten van K3 zoekt K3, en die zijn nu allemaal door Klaasje, Hanne en Marthe op CD gezet. Bovendien zijn er nog 6 andere, compleet nieuwe liedjes op deze CD te vinden, zoals …..

Maar ook de grootste hits zijn opnieuw ingezongen door Marthe, Klaasje en Hanne. Enorm genieten dus, met deze CD. Hanne, Marthe en Klaasje hebben met deze CD voor mij echt bewezen waardige opvolgsters te zijn van Karen, Kristel en Josje / Kathleen. Laten we dus afspreken ze vanaf nu niet meer ‘de nieuwe K3’ te noemen, maar ze gewoon als K3 in ons hart te sluiten en te hopen dat we nog lang van ze mogen genieten!

10.000 luchtballonnen – K3
CD, dubbel-CD, 24 liedjes, Studio 100
Bestel de nieuwe dubbel-CD van K3 hier >>>>

CD 1: nieuwe liedjes
1. 10.000 Luchtballonnen
2. Kusjessoldaten
3. Als het binnenregent
4. Jodelee
5. Kus van de juf
6. Jij bent de bom
7. Rettettet
8. Lila Liedjesland
9. Woef
10. Do do do you love me
11. Mami Bisou
12. Meisjesdag

nieuwe-dubbel-cd-k3-klaasje-marthe-hanne-recensie-copyright-trotse-moeders-2

CD 2: grootste hits
1. Alle kleuren
2. Teleromeo
3. Heyah mama
4. Oma’s aan de top
5. Oya lélé
6. Verliefd
7. Eyo!
8. Ya ya yippee
9. Toveren
10. Kuma hé
11. Handjes draaien
12. MaMasé!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Win kaartjes voor de musical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne [winactie]

Wil jij naar Plopsaland De Panne EN naar de Sneeuwwitje musical in het Studio 100 …

Share
Share