Met de applicatie Bluppr maak je een foto en kan je direct het kaartje versturen. Digitaal, maar ook via de post. Dus anytime, anywhere kan je je attente gedachten omzetten in actie.

Applicatie helpt je attent te zijn

Attent zijn. Ik moet, eerlijk bekennen, dat ik daar niet enorm in uitblink. Natuurlijk denk ik wel aan mijn lieve vrienden, collega’s en familie. En ik kom ook wel op het idee – om op bepaalde momenten -even een kaartje te willen sturen. Maar helaas vallen er over het hele jaar toch te weinig echte kaarten van mij bij mensen op de mat.  Ik heb goede hoop dat deze app daar verandering in gaat brengen.

Zakelijk en privé, digitaal en via de post
Met Bluppr maak je een foto en kan je het direct met de Samsung Galaxy Tab het kaartje versturen. Digitaal, maar ook via de post! Je kan het zakelijk gebruiken. Zo heb ik vandaag – als testcase – een kaart met Trotsemoeders.nl erop verstuurd naar Mira. Maar prive is het ook ideaal. Dat unieke moment met je kind vastleggen en meteen versturen naar oma, omdat je het graag even wil delen.

Praktisch
Dus anytime, anywhere kan je je attente gedachten omzetten in actie. Makkelijk vanuit de trein, tussen de bedrijven door.  Een kaart versturen kost 1,99. Je kan je account opladen via onder andere ideal, visa, paypal, eenmalige machtiging.

In combinatie met een applicatie voor een birthday reminder, zoals de EboBirthday, word je helemaal een hero in attent zijn.

Nienke Schild is webcoördinator bij Lof Media, platform voor een nieuwe generaties werkende ouders die gezin en carrière willen combineren. Zij is de laatste schakel in de keten van Mira Ahles, Trotsemoeders.nl, via het project Ideas in Movement.


About nienkes

n.schild@lofmagazine.nl'

Check Also

Voetjes meten met de iPad

Dat kinderen veel groeien is natuurlijk niets nieuws, en we willen dit dan ook op …