Nieuw: vruchtbaarheidsglijmiddel

Er is een nieuw product op de markt gekomen dat de kans op zwangerschap verhoogd. Het is een vruchtbaarheidsglijmiddel ontwikkeld door de firma Sasmar. Het glijmiddel bevat calcium en magnesium ionen die essentieel zijn voor de vruchtbaarheid. Het is het enige gepatenteerde sperma vriendelijke glijmiddel.

Normaal glijmiddel blokeerd of vernietigd sperma. Conceive Plus is de enige formule die op de natuurlijke baarmoedervloeistof lijkt en die voor koppels is ontwikkeld om de bewegelijkheid en de overlevingskans van de zaadcellen te verbeteren.

Dit product is verkrijgbaar in een tube of in handige applicators voor eenmalig gebruik. Conceive Plus wordt in ziekenhuizen, vruchtbaarheidsklinieken en apotheken verkocht in meer dan 30 landen en nu ook in Europa.

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Radio DJ Patricia van Liemt schrijft boek over IVF [interview]

In februari is het eerste boek van Q-music DJ Patricia van Liemt verschenen: De lab …

Share
Share