Wat kun je allemaal met Nintendo Switch Online? Mijn ervaring en mening.

Ik heb een jaar lang Nintendo Switch online gekregen. Dit is mijn recensie daarover.

Wat is Nintendo Switch Online?
Nintendo Switch Online is een manier om online spellen te spelen. Zo kan je in Mario Kart 8 online tegen andere mensen racen of in Mario Maker 2 levels spelen van andere mensen. Voor 1 jaar lang Nintendo Switch Online moet je 20 euro betalen wat best wel goedkoop is.

Hieronder wordt eigenlijk best goed uitgelegd wat Nintendo Switch online is en wat je er allemaal mee kunt. Dat is veel!

Wat doe ik met Nintendo Switch Online?
Ik gebruik het nu vooral om in Super Smash Bros Ultimate online te spelen en om Mario Maker 2 te spelen. Ik ben ook van plan om het te gebruiken om Mario Kart 8 te spelen. Als ik eenmaal Animal Crossing gekocht heb (ik ben er voor aan het sparen) ga ik Nintendo Switch Online gebruiken om andere mensen te bezoeken.

Wat maakt het zo leuk?
Het leuke van Nintendo Switch Online is dat je met andere mensen kunt spelen. Dat kan met mensen die je niet kent. Met bijvoorbeeld Mario Maker 2 speel ik in werelden die door anderen over de hele wereld gemaakt zijn en ook mijn spellen worden door allerlei mensen uit allerlei verschillende landen gespeeld.

Met Corona
Maar.. je kunt ook met je eigen vrienden spelen wanneer die ook Nintendo Switch Online hebben. Met een vriend van mij speel ik vaak Super Smash Bros Ultimate. Hij is daar heel goed in. Heel soms speel ik ook Mario Maker met een vriend, maar meestal Super Smash. Zo kunnen we toch samen gamen nu we door Corona niet bij elkaar kunnen zijn. Wanneer we dan gamen, bellen we meestal tegelijkertijd. En dan hebben we veel lol.

Je kunt het ook een keer uitproberen. Het is gratis voor 7 dagen. Of je neemt een abonnement voor 1 maand en kijkt daarna of je langer wilt.

Share

About Dirk Ahles

dirk@familieahles.nl'
Hallo. Ik ben Dirk Ahles. Ik ben de zoon van Karina. Ik ben 15 jaar. Ik houd van gamen en van naar de bioscoop gaan en maak daar verslagen over voor op de website.

Check Also

Everybody 1-2-Switch! [recensie]

De Nintendo Switch kan makkelijk gebruikt worden om samen met mensen spelletjes te spelen. Je …

Share
Share