SNEAK PREVIEW: Nieuwe Muppets film

Ben je er klaar voor? Het heeft even geduurd, maar vanaf 8 februari 2012 is het zo ver. Dan draait er een nieuwe Muppets film van Disney in de bioscoop. Hoe die heet? Hoe kan het ook anders…. *tromgeroffel* … The Muppets! En het leuke is, dat er ook een nieuwe Muppet geïntroduceerd wordt.

Het verhaal:
Walter is de grootste Muppets fan ter wereld. Samen met zijn vrienden Gary (Jason Segel) en Mary (Amy Adams) gaat hij naar Los Angeles. Tijdens zijn bezoek aan The Muppets Studios ontdekt Walter dat de rijke oliemagnaat Tex Richman (Chris Cooper) The Muppets Studios wil veranderen in een groot olieplatform. Walter, Mary en Gary gaan daarom opzoek naar The Muppets om ze weer bij elkaar te brengen voor de ultieme Muppet Show “The Greatest Muppet Telethon ever” om zo 10 miljoen dollar op te halen en de Studios te kunnen redden.

Maar, The Muppets bij elkaar brengen blijkt nog lang niet zo gemakkelijk. Ze zijn al jaren niet meer samengekomen en ieder van hen leidt nu een eigen leven. Fozzy zit bij een band genaamd Moopets, Miss Piggy is een moderedactrice bij Vogue en woont in Parijs, Animal zit in een kliniek in Santa Barbara om zijn woede-uitbarstingen onder controle te krijgen en Gonzo is een zeer bekende loodgieter geworden.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …