The Hustle – officiële trailer

De film The Hustle is een moderne remake van de film “Dirty Rotten Scoundrels” uit 1988 met Michael Caine, Steve Martin en Glenne Headly. En die film is dan weer een remake van de film “Bedtime Story” uit 1964 met niemand minder dan David Niven, Marlon Brando en Shirley Jones.

De regie van The Hustle is in handen van Chris Addison en de hoofdrollen zijn voor Anne Hathaway als Josephine die Rebel Wilson (Penny) leert hoe ze mannen die hen belazerd hebben, kan oplichten. The Hustle draait vanaf 19 mei 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Hieronder de officiële trailer, Nederlands ondertiteld:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Minions – hoe Gru Superschurk werd

In de eerdere Minions films hebben we al een blik in het verleden van Gru …