Handgemaakte producten voor je baby / kind

Screenshot 2014-06-08 at 08.18.15Bij mijn zwangerschappen sloegen de hormonen wel op vreemde manieren toe. Behalve veel zin in peultjes, kreeg ik ook een onbedaarlijke dwang om te gaan breien. Ik MOEST breien, of desnoods borduren. Tijdens de zwangerschap van mijn oudste moest ik ongeveer een half jaar liggen en toen heb ik een hele stapel truitjes, dassen, geborduurde kussentjes en spencertjes afgeleverd.

Screenshot 2014-06-08 at 08.17.46Toen ik zwanger was van de tweeling, had ik mijn oudste al rondlopen en was de tijd wat beperkter, maar ook toen zorgden de hormonen er voor dat er baby-truitjes door mij gebreid werden. En het gekke is dat het over was, zodra de kinderen geboren waren. Ik heb nog twee mouwen en een half voorpand liggen, nooit meer afgebreid…

En wat is het leuk om je kinderen in handgemaakte producten te zien. Ook mijn schoonmoeder en moeder zijn gaan breien en borduren en het is zoveel leuker om foto’s met eigengemaakte kleertjes te zien dan in ‘gewone’ truitjes.

Screenshot 2014-06-08 at 08.15.54Voor wie dit ook vindt, maar niet zelf wil of kan breien, haken of borduren en ook geen enthousiaste familie-leden heeft die dat voor je doen, is er de website DaWanda: een site waar ontwerpers èn makers van handgemaakte producten zich hebben verzameld en waar je lekker kunt shoppen tussen de eigengemaakte kleertjes (ook genaaid, met bijvoorbeeld applicaties) of producten waar de naam van je kindje op gezet kan worden. Ook handige spulletjes, zoals een tasje voor onderweg (voor luiers, billendoekjes en speentje), speeltjes, knuffellapjes en slofjes zijn er te vinden.

Zoek je iets origineels voor je baby of kind, of een mooi kraamcadeau, neem dan eens een kijkje op de website van DaWanda. Veel winkelplezier!

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Meer kanthaken [recensie]

In de opvolger van het succesvolle ‘Kanthaken’, laat Sascha Blase-Van Wagtendonk (bekend van het blog …