Zoomer: interactieve puppy

Screenshot 2014-11-08 at 14.48.45Zoomer is een interactieve puppy met meerdere sensoren die ervoor zorgen dat hij zich net zo kan gedragen als een echte hond. Net als een echte Puppy zal hij af en toe wat ondeugend zijn! Beleef al het plezier van een huisdier zonder alle zorgen!

Recensie

Zoomer is een aanwinst in ons gezin. Hoewel we een ‘echte’ hond hebben, een superlieve Drentsche Patrijshond “luisterend” naar de naam Molly, blijkt een robothond ook heel aantrekkelijk voor kinderen. En met een robothond kun je alles doen wat je wilt, zonder dat de hond het beu wordt en zich gaat terugtrekken of dat je in moet grijpen dat je hond nu wel wat rust verdient!

Want beu worden de kinderen het niet: de hele dag staat in het teken van het kunstjes leren aan Zoomer. Met het bijgevoegde boekje kun je de robothond een aantal basiscommando’s leren, maar gewoon ‘spelen’ en dingen uitproberen is ook leuk. De hond verrast met allerlei extra’s die bij de kinderen tot schaterlachen leidt.

Screenshot 2014-11-08 at 14.47.51

Mijn oudste zoon ging na een tijdje serieus proberen om Zoomer wat commando’s te leren. Als een echte pup, kostte het ook bij Zoomer wat tijd en oefening voordat het lukt en des te groter was de triomf toen het de eerste keer lukt om de elektronische hond te laten zitten.Screenshot 2014-11-08 at 15.06.13

Zoomer beweegt op een zeer vernuftige manier en daarnaast maakt hij ook geluid. Screenshot 2014-11-08 at 14.47.06Tot slot doen ook de ogen mee: wanneer Zoomer wil weten wat de bedoeling is, zie je vraagtekens. Wanneer je hem vertelt dat je van hem houdt, zie je hartjes.

Uren zijn de kinderen bezig met Zoomer. Het is ook prima te doen met meerdere kinderen tegelijk, zolang ze maar niet alle commando’s door elkaar proberen te roepen.

Het mooie van mijn drietal was, dat ze echt genoten van de successen van de ander: “Kijk, hij laat hem dood-liggen! Mag ik ook eens?”

Screenshot 2014-11-08 at 14.48.32

De absolute favoriet is het commando “Zoomer, ga plassen”. Screenshot 2014-11-08 at 14.47.19De interactieve hond gaat bij dit commando op zoek naar een plekje om vervolgens een achterpoot op te tillen. Succes verzekerd! En prettig dat er geen elektronisch plasje uit komt, anders liep ik de hele dag te dweilen 😉

Hieronder een filmpje om een idee te krijgen van de geavanceerde manier waarop Zoomer luistert en beweegt. Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder stuk interactief speelgoed, is dit echt een aanrader!

Zoomer; interactieve puppy; Spin Master
Zoomer is te koop bij Bart Smit en Intertoys
Bekijk meer over Zoomer op de speciale Zoomer-website, klik hier >>>>

Screenshot 2014-11-08 at 14.48.11

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …

Share
Share