Moppen en raadsels: altijd goed!

moppen-raadsels-kinderen-trotse-moedersWeet je niet wat je een jarige moet geven of zoek je nog een leuk cadeau voor sinterklaas of voor een goed rapport? Met een van deze boekjes zit je altijd goed. Er is volgens mij geen kind wat het niet leuk vindt om moppen te vertellen of raadsels voor te leggen!

Het is zwart en wit en springt op en neer? Een springuïn!

Mijn kinderen vinden het in ieder geval altijd erg leuk. Zó leuk dat dezelfde mop herhaaldelijk wordt verteld en dat de raadsels ook meerdere malen (per dag!!) voorbij komen. Heb je ook zo’n kind in huis, dan zou je jezelf ook een moppenboekje of een raadselboek kunnen gunnen, zodat er wat variatie komt 😉

Jantje vraagt aan zijn moeder een stuk chocolade. ‘Maar Jantje’, zegt zijn moeder, ‘ik heb je zojuist een groot stuk gegeven’ . Jantje: ‘dat is waar, mama, maar ik wilde een klein stuk!’

raadsels-recensie-trotse-moeders

Ze zijn niet altijd leuk natuurlijk, althans niet voor volwassenen, maar er zitten gelukkig een heleboel leuke grappen en raadsels tussen.

jantje-moppen-recensie-copyright-trotse-moeders

Wanneer de kinderen nu tijdens het eten moppen willen vertellen of me een raadsel-vraag stellen, hoef ik in ieder geval niet meer te doen alsof ik het (ook de twintigste keer) niet weet, of enorm leuk vind… Ik kan me echt laten verrassen!

De grappigste Jantje moppen voor kinderen
Paperback, 96 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit moppenboek hier >>>>

De grappigste raadsels voor kinderen
Paperback, 96 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit raadselboek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share