Drinken zonder knoeien met de Gizmo Sip [review]

Kinderen en knoeien, dat gaat perfect samen. Maar niet als het aan Contigo ligt. Daarom heeft dit innovatieve merk een uitermate kindvriendelijke drinkbeker ontwikkeld: Gizmo Sip. Een stevige drinkbeker die 100% mors- en lekvrij is en dankzij de gepatenteerde Autoseal® technologie erg handig is in gebruik. Jongens en meisjes kunnen kiezen uit vier kleurrijke designs met robots, bloemetjes, spinnende poezen of sluwe haaien.

Screenshot 2015-07-21 at 13.55.57

Verwijder de afsluitdop, duw om te drinken, laat los om te sluiten: Autoseal® geeft de drinkbeker op-en-top gebruiksgemak. Tussen twee slokken sluit het systeem automatisch wat ideaal is voor spelende kinderen. Zo kunnen ze makkelijk met één hand drinken en tegelijk in beweging blijven. Dankzij de draaglus met zachte grip nemen ze de Gizmo Sip gemakkelijk mee.

gizmo-drink-beker-copyright-trotse-moeders-1Recensie
Tja, kinderen en knoeien…. dat is inderdaad een vaste combinatie. Zeker wanneer je geen voorstander bent van ‘pakjes-met-een-rietje’ is het prettig om een beker te vinden die niet lekt, ook niet wanneer hij omgestoten wordt.

De Gizmo Sip is zo’n beker, althans…. volgens bovenstaande omschrijving… We namen de proef op de som. De Gismo Sip drinkbeker is in 4 designs verkrijgbaar. gizmo-drink-beker-copyright-trotse-moeders-2Wij kregen de ‘spinnende poes’ variant toegestuurd die direct door mijn dochter werd ingepikt.

Kennelijk was het erg handig om uit te vogelen hoe hij werkte want in not-time had ze hem schoongemaakt en gevuld met water om vervolgens als een ’topsporter’ door de tuin te gaan rennen om tussendoor steeds een paar slokken water te nemen, want volgens haar was de beker daarvoor bedoeld.

Ik vind het prima, maar ondertussen gaat hij ook standaard mee wanneer we ergens naar toe gaan. Ik vul hem altijd met water en omdat het zo leuk is om er uit te drinken, wordt er op die manier ook op warme dagen voldoende gedronken.

gizmo-drink-beker-copyright-trotse-moeders-3

En hij lekt inderdaad niet. Erg prettig wanneer we in de auto zitten of wanneer hij in een tas gestopt wordt. Kortom: de Gizmo Sip drinkbeker maakt waar wat er beloofd wordt en heeft daarbij een inhoud van 420 ml, wat hem echt onderscheid van de kleine – snel-leeg – bekers.

Deze en andere Contigo Gizmo Sip drinkbekers kun je hier bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Naar school met Disney’s Frozen

Laat het los, laat het gaan…. Eén van de bekendste liedjes uit de populaire Disney …

Share
Share