Cawston Press: ander “drinken-met-een-rietje”

cawston-drinken-copyright-trotse-moeders-2Soms krijg je ineens een pakketje toegestuurd wanneer je uitgever van een groot online magazine bent. Een pakketje met iets wat je niet ter recensie hebt aangevraagd. Ik vind dat altijd wel leuk. Ondanks dat er dagelijks meerdere pakketjes geleverd worden met recensie-items, blijf ik het spannend vinden om pakjes uit te pakken 😉

cawston-drinken-copyright-trotse-moeders-1In dit pakketje zaten 6 “pakjes-met-een-rietje” in drie verschillende smaken van Cawston Press.

Bij mijn oudste lukte het me de eerste jaren prima om hem veel water te laten drinken, of af en toe met water verdunde appelsap, maar sinds de komst van de tweeling en de 10-uurtjes op school worden de “pakjes-met-een-rietje” in grootverpakkingen ons huis ingedragen. Niet altijd tot blijdschap van mij, die eigenlijk wat minder zoet en meer gezond wel prettig zou vinden.

cawston-drinken-copyright-trotse-moeders-3

Met de “pakjes-met-een-rietje” van Cawston Press kom je aardig in de buurt bij minder zoet en meer gezond. Ze bevatten geperst fruit, aangelengd met water. De tweeling heeft dit drinken uitgetest tijdens een dagje uit en ze vonden het heerlijk. Uiteraard heb ik zelf ook geproefd en het smaakt erg fris, is goed tegen de dorst en is nog lekker ook! Volgens mij heb ik nu “pakjes-met-een-rietje” gevonden die ik met veel minder schuldgevoel in de lunchtrommeltjes van de kinderen kan stoppen!

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Terug naar school: Mepal isoleerfles voor kinderen

De vakantie zit er voor een groot aantal kinderen weer bijna op. Omdat de Corona-maatregels …