VTech Little Love Praat met mij Baby genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

vtech-little-love-baby-pop-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaar-2014.pngVTech Little Love Praat met mij Baby is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 4-5 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Verzorg je babypop, speel en zing met haar! Inclusief melkflesje, speen en 3 interactieve Nino & Nina boekjes. Leer je baby praten en lezen in 3 fasen.

De mening van de jury:
vtech-little-love-baby-pop-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaarEen pop om te knuffelen en mee te leren tegelijkertijd. De babypop stimuleert kinderen om verhaaltjes voor te lezen d.m.v. plaatjes. Ook kunnen ze hun eigen verhaaltjes verzinnen. Verschillende knopjes geven verschillende effecten. Een pop met grote interactieve speelwaarde.

Toelichting pedagoog:
Een pop om te knuffelen, om de jonge “moeder” te laten luisteren naar baby gebrabbel van Little Love, en taal mee te leren tegelijkertijd. De babypop stimuleert kinderen om verhaaltjes voor te lezen aan de hand van plaatjes. Ook kunnen ze hun eigen verhaaltjes verzinnen. Verder doet deze pop een beroep op de verzorgende eigenschappen van de kleine poppenmoeder. Ze zingt liedjes voor Little Love en speelt er spelletjes mee!

VTech Little Love Praat met mij Baby
Bestel deze pop hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, …

Share
Share