Perspresentatie van het Mega Sint Spektakel in De Julianatoren [verslag]

Een speciale dag in pretpark De Julianatoren! Om 13:00u zitten we, een aantal andere recensenten én veel kinderen, startklaar in het Jut & Julia theater voor een gave perspresentatie. Speciaal hier voor is Party Piet Pablo vanuit Spanje overgevlogen naar het gezellige pretpark in Apeldoorn. Party Piet Pablo heeft namelijk meerdere redenen voor een feestje!

De perspresentatie wordt geopend door, niemand minder dan, mevrouw Suikerspin. Ze introduceert Party Piet Pablo en vertelt het feestelijke nieuws dat er inmiddels wel 50 miljoen (!!) views zijn op het YouTube-kanaal van deze feestpiet! Wow, dat klinkt opeens wel héél erg veel, maar toch niet geheel verrassend, want zeg nou zelf, stuk voor stuk zijn die nummers natuurlijk geweldig! Neem nou de eerste hit Zwarte Pieten Stijl, vijf jaar geleden, wie kent die niet?!

collage2

Na deze geweldige mijlpaal laat Party Piet Pablo ons meteen mee genieten van het volgende feestelijke nieuwtje! De onthulling van de aller, allernieuwste single, dé sinterklaashit van 2016, ‘De Sinterklaas en Pieten Jump’! Mevrouw Suikerspin vraagt of wij alvast een voorproefje kunnen krijgen. Daar kan Piet wel wat mee!

Alle kinderen in de zaal gaan staan en op aanwijzing van Party Piet Pablo oefenen we eerst de danspasjes en de tekst, daarna gaat het dak er af als de nieuwe single (met de nieuwe clip!) aan wordt gezet. FEEST!! ‘Hop, hop, hop, swing heen en weer, heen en weer…. en stop! Hop, hop, hop, swing heen en weer. Zakken, zakken, zakken!’ Gaaf om te zien hoe de kids het meteen soepeltjes oppakken en mee staan te dansen alsof we al middenin de Sinttijd zitten.

Na het zingen en swingen vertelt Piet dat hij niet alleen is en ook Love Piet heeft meegenomen vanuit Spanje. De kinderen roepen en roepen, maar pas als het aan de andere kant van het park te horen is (dat blijft toch leuk haha) komt Love Piet tevoorschijn. De kinderen doen hun uiterste best en ja hoor, daar is ze!

Als de twee pieten aan de tafels bij de vele microfoons zitten, volgt het 3e feestelijke nieuwtje. Mevrouw Suikerspin heeft iets speciaals, zegt ze, om de 50.000.000 views te vieren, ontvangen de twee pieten én producent Alex, een eerste exemplaar van de CD ‘Mega Sint Hits’.

collage3

Dan is het weer de beurt aan de twee pieten om een lied te zingen, live (!), genaamd Pietenhart. De kinderen zijn er stil van, zo’n mooi, lief en rustig nummer is het. Leuk!

En dan, dan zijn we er nog niet…. Het laatste nieuwtje, maar wat voor één!! Een groot nieuw Nederlands concept, de Mega Sint Show! Maar liefst 29 keer komen de Pieten naar het theater met de Mega Sint Show, die gepresenteerd wordt door Party Piet Pablo. Het belooft een groter feest dan ooit te worden!

Ook opent de Julianatoren, voor het eerst in de geschiedenis, in de winter haar deuren voor het Mega Sint Spektakel. Namelijk op 19, 20 en 26 november! Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van vele shows, enorm veel pieten, Amerigo en Sinterklaas en fantastische meet & greets. De Mega Sint Show is hier 5 keer per dag in het theater te zien. Speciaal voor dit spektakel is ook een mini-serie met de Pieten, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld, welke vanaf november te zien zal zijn!

collage4

Na deze geweldige presentatie worden wij als pers uitgenodigd voor een hapje (Pietentaart) en een drankje (in een champagne glas), samen met de Pieten én mevrouw Suikerspin. Nog even samen én met alle andere kids op de foto, dan zit het er weer op!

Als we, na een lange, enorm gezellige, beetje spannende, vermoeiende dag thuis komen, verwacht ik dat de kids toch minimaal erg moe zijn en op de bank zullen ploffen. Maar nee, niets is minder waar… Want wat denk je?! Ze staan met z’n drietjes om me heen te hoppen, te swingen, te zakken en te springen en zingen uit volle borst het refrein van de allernieuwste sinterklaashit. Oké, Party Piet Pablo…. Ik vermoed zomaar, dat jullie nieuwe hit óók dit jaar weer een enorm aantal views zal gaan opleveren. Ook al is het nog maar oktober, wij zijn er klaar voor!!

Voor meer informatie over De Mega Sint Spektakel in De Julianatoren, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …