2017-07-07 15:16:06 WARMOND - Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

De vakantie is begonnen, ook voor de prinsesjes [foto´s]

Voor regio midden is de zomervakantie begonnen. Van 8 juli t/m 20 augustus 2017 hebben alle kinderen in die regio vakantie, dus ook de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane.

2017-07-07 15:20:29 WARMOND – Prinsessen (VLNR) Alexia, Amalia en Ariane tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES LEX VAN LIESHOUT

Evenals de afgelopen jaren, was er een fotomoment, waarop Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane op de foto gingen, met de afspraak dat de rest van de vakantie privé mag zijn.

2017-07-07 15:19:58 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door de Rijksvoorlichtingsdienst: copyright: RVD, fotograaf: ANP.

2017-07-07 15:21:04 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

Hieronder nog de verdeling (vakantiespreiding) van de zomervakantie per regio:

  • Regio midden: 8 juli t/m 20 augustus 2017
  • Regio zuid: 15 juli t/m 27 augustus 2017
  • Regio noord: 22 juli t/m 3 september 2017
2017-07-07 15:24:07 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES LEX VAN LIESHOUT

 

2017-07-07 15:16:06 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL
Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share