Doornroosje

Het spannende sprookje over de prinses die honderd jaar sliep. Prachtig geïllustreerd met magnifieke tekeningen en indrukwekkende pop-ups!

Recensie
Iedereen kent het sprookje van Doornroosje wel. Het leuke aan dit boek is, dat het een pop-up boek is. Hierdoor komt het sprookje echt tot leven. Zes prachtige pop-up bladzijden sieren het boek Doornroosje volop. Deze pop-ups zorgen ervoor dat het sprookje Doornroosje een nieuw leven wordt ingeblazen. Het verhaal is bekend, maar de pop-ups zorgen voor een verrassend effect.

Mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar vinden sprookjes erg leuk, maar de pop-ups in dit boek vinden ze helemaal geweldig. Mijn dochter vind vooral de pop-up van het kasteel prachtig. Hierin ziet ze het kasteel van Doornroosje, wat in het Sprookjesbos in de Efteling staat.

Een sprookje én pop-ups in één; samen vormt dat het perfecte boek voor kinderen. Maar Doornroosje is niet alleen een leuk boek voor kinderen, maar een schitterend boek voor een ieder van sprookjes houdt!

Doornroosje – Louise Rowe
Pop-upboek, hardcover, 16 pagina’s, The house of books

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De zes dienaren

Als kind ging ik ieder jaar naar De Efteling, toen nog met alleen het sprookjesbos …