Hup Papa Hup

Halfords komt met een leuke actie voor Vaderdag. Het is namelijk meteen twee vliegen in 1 klap! Je kunt een super leuk Vaderdag cadeau knutselen. Dan heb je eigenlijk al een cadeautje voor jouw liefste papa, maar door een foto of filmpje van je knutselwerk te uploaden, kun je hier ook nog eens leuke prijzen mee winnen. Jouw lieve vader mag toch ook wel eens in het zonnetje worde gezet? Met dit pakket nog eens extra. Naast dat je kans maakt op prijzen voor jezelf, kun je ook nog eens een was- en waxpakket winnen voor je papa! Is zijn autootje ook weer blij mee.

Als je voor 16 juni je foto of filmpje upload op de speciale Vaderdagsite van Halfords, zal een dekundoge jury hiernaar gaan kijken. De 17 leukste foto’s of filmpjes krijgen allemaal een papa-kindprijs. Als je wilt weten wat de prijzen zijn of wil jij je knutselwerkje online zetten? Kijk dan even op www.Halfords.nl. De hoofdprijs is namelijk niet niks! Als de jury jouw werk verkiest tot de beste van allemaal, ontvang je namelijk een kindfiets ter waarde van maximaal €249,-.

Om het je wat makkelijker te maken en om je te inspireren heeft Halfords alvast een paar voorbeeld filmpjes op de site gezet. Carmen Silos van Halfords: “Ouders weten als geen ander welke knutselpraktijken er binnenskamer afspelen om papa een zo mooi mogelijk cadeau voor te schotelen. De ingezonden filmpjes zijn hier hopelijk een afspiegeling van, terwijl ze aan de andere kant ook als inspiratie dienen voor duizenden andere kinderen.”

Deze week krijg je ook nog tegen inlevering van de kleurplaat (+ €2,-) die je kan vinden in de winkel van Halfords of uit kan printen via de site een leuke ‘Hup papa hup’- rugzak. Hierin zitten allemaal leuk gadgets voor jou en je papa.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …