Dit is de nieuwe K3!

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-8Het is zover, er is bekend wie Karen, Kristel en Josje op gaan volgen. Gert Verhulst heeft drie prachtige, talentvolle dames gevonden die de komende jaren weer duizenden kinderen blij zullen maken met zang, dans, films, series, musicals en zelfs een animatieserie. Door bijna 2 miljoen mensen is de spannende finale bekeken, die ook emotioneel was. Een nieuwe K3 betekent immers afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje. En net zoals het moeilijk was toen Kathleen wegging, is het nu weer even slikken, ook voor de dames!

Maar goed, gelukkig blijft het concept K3 bestaan en gaan we de komende tijd nader kennis maken met de Belgische Hanne Verbruggen (21 jaar) en Marthe de Pillecyn  (19 jaar) en de Nederlandse Klaasje Meijer (20 jaar).

De eerste officiële persfoto van Marthe, Hanne en Klaasje
De eerste officiële persfoto van Marthe, Hanne en Klaasje

Ik kijk alweer uit naar de nieuwe producties en concerten, gelukkig nog even samen met Karen, Kristel en Josje. En uiteraard blijven we verslag doen van alles waarvan we denken dat het interessant is om te delen met jullie. Eén vraag die ik al meerdere malen per mail heb gekregen kan ik echter nog niet beantwoorden: is Karen zwanger? Maar alles wat relevant is over de K3 zoals we die kenden èn de nieuwe K3 zal via deze website te volgen blijven!

Klik hier voor meer informatie over Hanne >>>>

Klik hier voor meer informatie over Marthe >>>>

Klik hier voor meer informatie over Klaasje >>>>

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-1

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share