Kick Fearless

stoerste fashionistaMaak kennis met de steenrijke Cate Belville de St. Clare, beter bekend als Kick Fearless. In de eerste drie spannende afleveringen reist onze 16-jarige heldin de wereld over, op zoek naar haar beroemde, maar spoorloos verdwenen ouders. Af en toe bijgestaan door haar vriendinnen Phoebe en Nina en haar boekenwurm van een oom, speurt Kick in spanning naar het antwoord op de vraag: zal ze erin slagen haar ouders te vinden?

Kick Fearless staat voor fashion, vipfeestjes en spannende speurtochten door eeuwenoude mysteries. Een onweerstaanbare serie verhalen voor meiden vanaf 12 jaar.

Recensie:
Een knalroze kaft en een lay-out als die van een hip tijdschrift: zo ziet deel één uit de serie van Kick Fearless er uit. Door het handzame formaat, het prettige lettertype en de softcover leest het ook net zo prettig als je lievelingstijdschrift. Het verhaal gaat over Kick Fearless, een stoere meid die op zoek gaat naar haar ouders, die van de aardbodem verdwenen lijken te zijn. Een meid die voor niets of niemand bang is en het leven leidt waar mening tienermeisje van droomt.

Kick Fearless neemt je door de vlotte schrijfstijl al snel mee naar het leven op school, maar ook naar hippe feestjes. Maar ook krijg je wat meer van de wereld te zien. Leuke toevoeging daarop zijn de pagina’s van “kickipedia” waar je alle in’s en out’s van betreffende plaats of land kan lezen. Uiteraard voorzien van schitterende, kleurrijke foto’s die geplaatst zijn zoals je ze in een hip magazine zou verwachten. Een prima boek om heerlijk mee weg te duiken op de bank. Pubermeiden zullen al snel weg zijn van dit boek. Dat wordt uitkijken naar de volgende delen…

Kick fearles – De stoerste fashionata van de wereld
Jeugd roman, Paperback, Bruna
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.