Bon Prix

Dat ouders graag online de kledingaankopen doen voor kinderen is al uit onderzoek gebleken. Zelf ben ik ook een moeder die regelmatig online kleding koopt voor mijn dochter. Kinderkleding moet aan een aantal eisen voldoen bij mij. Ten eerste moet het er natuurlijk leuk uitzien. Het tweede is meer praktisch gericht; het moet lekker zitten, dus van comfortabele stoffen gemaakt zijn. Al laatste eis heb ik nog dat ik er liever geen vermogen voor uit hoef te geven. Voor je het weet zijn de kinderen uit de kleding gegroeid en dan vind ik het zonde als ik voor een simpel T-shirtje een aantal tientjes heb neer moeten tellen.

Nu heb ik een leuk adresje gevonden waar ik kleding vindt die aan al deze drie eisen voldoet. Geen wonder dat ik daar ook regelmatig aan het kijken ben of er nog wat leuks te vinden is. Bij Bon Prix vind ik eigenlijk altijd wel leuke kleding voor mijn dochter. Vooral de setjes van een tuniek met een legging bijvoorbeeld zijn bij haar erg geliefd. Daar hangen er dus ook wel een aantal van in de kast bij ons thuis. De kleding van Bon Prix zorgen eigenlijk altijd voor positieve reacties van de omgeving.

Voorheen had deze webwinkel voor mij slechts één nadeel. De levering liet vaak op zich wachten. Een week wachten was zeker geen uitzondering en dat is natuurlijk niet echt meer van deze tijd. Kennelijk hebben ze dat zelf ook bedacht bij Bon Prix en dus hebben ze ook daar wat aan gedaan. De pakketjes worden nu geleverd door PostNL en daarmee is de levertijd ook aanzienlijk vlotter. Bovendien kun je – als dit beter uit komt – ook kiezen om het pakje bij een “PakjeGemak” punt te laten bezorgen.

Maar niet alleen voor kinderkleding kun je hier terecht. Eigenlijk kun je voor de hele familie hier kleding vinden en daarnaast biedt de webshop nog de mogelijkheid om schoenen, woonaccessoires aan te schaffen.

Lees ook:
Kinder Kleding Gigant
Kinderkleding voor Unicef van H&M
Kinderen dragen steeds vaker de laatste mode

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …