Mijn tweeling en ik op een Monsterlijke Cruise [verslag]

Een echt cruiseschip… Het spreekt enorm tot de verbeelding, maar ik was er nog nooit in de buurt geweest. En nu mochten mijn tweeling en ik aan boord gaan van de SS Rotterdam, een gigantisch cruiseschip: 228 meter lang, 28 meter breed en 61 meter hoog! De SS Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, 228 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog en maakte in september 1953 voor de eerste keer de oversteek naar New York. De autenthieke elementen uit die tijd zijn nog overal op het schip terug te vinden. Prachtig, maar we kwamen voor slijm en monsters!

Cruiseschip
Op dit cruiseschip was namelijk de feestelijke lancering van de DVD / Blu-Ray van Hotel Transsylvanië 3: Een Monsterlijke Vakantie. Op die film gaat Dracula met zijn familie en vrienden op vakantie. Je raadt het al: op een cruisseschip! Erg toepasselijk dus om deze lancering op een echt cruiseschip te organiseren.

Op de foto met Dracula en Mavis
Met een bloemenketting om op de foto met twee van de favoriete monsters, daarmee begon onze cruise meteen in stijl!

Slijm
Een van de ‘monsters’ uit Hotel Transsylvanië is een groen ‘slijmmonster’. Deze wordt zeeziek tijdens de cruise met wel een heel bijzonder effect 😉 Als opwarmertje mochten de kinderen onder leiding van Confetti op Tafel slijm maken. En natuurlijk werd het slijm groen gekleurd, zodat het er monsterachtig uit zag. Een groot succes voor de aanwezige kinderen en zelfs mijn dochter met haar gebroken sleutelbeen, ging met een grote pot ‘groen slijm’ weg!

Afgehakte vingertjes
Niet echt natuurlijk, maar ook het heerlijk snoep-buffet was in een monsterlijk thema: groene popcorn, groene smoothies en worstjes die er uit zagen als afgehakte vingertjes…. De bediening was in stijl, ik voelde me helemaal verwend met de latte machiato die ik geserveerd kreeg.

Genieten
Midden in de ruimte waren een heleboel zitzakken gelegd. Terwijl de kinderen slijm aan het maken waren, was een van de aanwezige Trotse Vaders zo aardig om deze uit te testen: hij heeft heerlijk geslapen 😉 Met een mooie hoeveelheid lekkers, gingen de kinderen (en hun ouders) genieten van de heerlijke film Hotel Transsylvanië 3. Deze film heeft alles in zich om hem dusdanig leuk te maken dat hij voor jong (6+) en ouder leuk is: spanning, liefde en vooral veel humor!

Hotel Transsylvanië 3 op DVD en Blu-Ray
Met een mooie goodie bag verlieten we voldaan het cruiseschip. Gelukkig zat de DVD van Hotel Transsylvanië 3 in de tas, zodat we deze thuis ook nog konden kijken. We hebben de film inmiddels al meerdere malen gezien en iedere keer ontdekken we weer nieuwe, grappige details. Top!

Hotel Transsylvanië 3 – Een Monsterlijk Leuke Vakantie nu op Blu-ray en DVD [recensie]

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …