Pubers en schoenen aantrekken …

Mijn oudste zoon is ruim twaalf jaar en begint al gezellig te puberen. Armen en benen worden langer, handen en voeten worden groter. Zijn voeten waren zelfs spontaan, nadat ik een nieuw paar maat 38 had aangeschaft, een schoenmaat groter geworden!

skechers-schoenen-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-6

Nieuwe schoenen dus. Maar mijn oudste wil liever geen veters strikken. Een schoen moet voor hem makkelijk aan en uit kunnen. Nu zijn er in maat 39 vrijwel geen schoenen met klittenband meer te vinden en eerlijk gezegd vind ik ook dat hij inmiddels een lengte heeft waarbij ander soort schoenen passen. Op zoek dus!

skechers-schoenen-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-5

Op de website van Skechers kwam ik de perfecte schoen voor hem tegen: een schoen die eruit ziet als een veterschoen, maar waarvan de veters stevig en elastisch zijn, waardoor je de schoen als een soort pantoffel aandoet. Volgens mijn oudste zit hij ook als een soort pantoffel, zo zacht voelt hij aan.

skechers-schoenen-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-3

Van buiten is het echter een stevige schoen, van goede kwaliteit. Zelfs onze puppy, die ook deze schoen te pakken kreeg, heeft geen schade aangericht! Bovenop de schoen zit nog een band die met klittenband vastgemaakt wordt. Zo heeft mijn oudste een prima schoen, waarmee hij kan rennen, spelen, klimmen en die heerlijk zit. En dan nog met zijn lievelingskleur groen erin ook!

skechers-schoenen-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-snoopy skechers-schoenen-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-7

Nu nog afwachten of hij ze over een tijd op een andere manier aan gaat trekken 😉

skechers-schoenen-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-1

Deze schoen heet Nitrate Pulsar en is er ook in de combinatie blauw-zwart. Hij heeft een “Gel Infused Memory Foam” binnenzool, wat maakt dat hij zo comfortabel zit.

Deze en andere schoenen van Skechers kun je op de volgende adressen kopen >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hoe maak je je favoriete schoenen schoon?

Een avondje uit of een gemorste koffie op kantoor: je schoenen krijgen met heel wat …