Last minute paasknutseltips

Het is bijna Pasen! Heb je al een brunch gepland maar nog niet nagedacht of je überhaupt wel eierdoppen in huis hebt? Geen probleem, want met deze knutseltip hebben je kids een leuke knutselmiddag en jij straks een leuk versierde tafel. Maak vandaag of morgen nog snel even deze Paasei-eierdopjes: Paasei-eierdopje

Wat heb je nodig:

  • Wc-rolletjes
  • Schaar
  • Viltstiften, verf, kwast
  • Gekleurd papier
  • Lijm

Neem een wc-rolletje en snij daar stukjes van ca 3-4 cm vanaf. Hiervan kan je makkelijk en snel een eierdopje maken. Knip een reep papier van dezelfde breedte en versier dit reepje papier met viltstiften, patronen of echte schilderkunstwerkjes. Je kan ook direct met gekleurd papier werken. Beplak je papier met stickers of andere versierselen. Plak je versierde reep papier op het stukje wc-rol. Vergeet zondag niet eieren te koken en op je eierdopje te zetten!

Tip: Knip de bovenkant van het dopje in een leuke vorm, bijvoorbeeld met golfjes.

Knutselduur: 10-60 minuten.
NB: Denk ook aan de binnenkant. Beplak die bijvoorbeeld met restjes stof, behang of inpakpapier.

 

Deze gastblog is geschreven door Rebels&Rules.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share