Zalando, ook voor kinderkleding

Screenshot 2014-03-01 at 11.49.45Ik kende Zalando alleen van de “schreeuwerige” reclames en had er nog nooit iets besteld. Het was dan ook een grote verrassing toen ik gevraagd werd om voor een recensie de website eens te bekijken en deze behalve schoenen en dameskleding een enorm uitgebreide collectie baby- en kinderkleding bleek te bevatten.

Recensie

Screenshot 2014-03-01 at 11.45.27Ik nam me voor om voor alle drie mijn kinderen te kijken of ik iets leuk kon vinden. eerst mijn dochter, een echt meisje-meisje en dus ging ik op zoek naar een jurkje. Het werd deze jurk van het merk Benetton, die met een gepaste “Zalando-kreet” door mijn dochter werd goedgekeurd.

Toen mijn jongens. Normaal gesproken kost het me veel meer moeite om voor mijn zonen leuke kleding te vinden dan voor mijn dochter. Al vanaf dat de kinderen erg klein waren, was er beduidend meer keuze en variatie in meisjeskleding dan in kleertjes voor jongens. Dit geldt echter niet bij Zalando: een ongelooflijk uitgebreide collectie met merken waar ik niet eens van had gehoord.

Screenshot 2014-03-01 at 11.47.24Voor mijn oudste viel de keuze op een stoer Spiderman-shirt en mijn jongste mocht zelf kiezen, want er is kennelijk een LEGO-merk kleding en de keuze binnen dit merk was zo enorm dat ik me er zelf niet aan waagde. Screenshot 2014-03-01 at 11.46.36Hij had zijn keuze snel gemaakt en toen was mijn bestelling klaar. Een account aanmaken was eenvoudig en betalen ook.

Twee dagen later werd de complete bestelling compleet geleverd. Keurig ingepakt en gratis thuisbezorgd.

In ons geval paste de kleding en hoefde er niets retour, maar mocht je de pech hebben dat een maat anders valt dan je dacht toen je iets bestelde, of wanneer je om een andere reden iets wilt retourneren, is het goed om te weten dat terugsturen gratis is, een service die redelijk uniek is bij online winkelen.

Screenshot 2014-03-01 at 12.06.37Mij is het winkelen bij Zalando zeer goed bevallen en het is ook zeker een aanrader om eens te kijken naar de uitgebreide merken lijst bij de kinderkleding wanneer je een keer iets zoekt van een merk wat in de meeste winkels niet aangeboden wordt.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …

Share
Share