Gitaar Ster van Sassy

Sassy ontwikkelt verschillende producten voor baby’s die nodig zijn voor het eten, de verzorging maar dus ook speelgoed. Op hun website geven ze informatie over de verschillende ontwikkelingsstadia van een baby en welk speelgoed erbij past. De Gitaar Ster is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden en ouder.

Erg enthousiast word ik alleen niet van dit gitaartje van plastic. Het is wel leuk ontworpen. Er zit bijvoorbeeld veel reliëf in het oppervlak voor baby’s om aan te voelen alsmede een rammelaar gedeelte. Ook zitten er 6 knoppen op de gitaar waarvan er uit 2 een gitaarmuziek kan komen. Het is jammer dat de overige 4 knoppen geen geluid geven. Maar ik word vooral niet enthousiast over dit speelgoed omdat ik de kleuren erg flets vind. De foto geeft ze veel mooier weer dan de werkelijkheid. Ook de muziek is niet iets waar ik mijn kindje nu bewust naar wil laten luisteren. Het is gitaarrock en het volume is aan de harde kant. Hier zit geen volumeknopje aan, dus je kan het geluid niet dempen.

Mijn zoon van 5 maanden oud is enthousiaster dan ik. Hij pakt het meteen vast om het als een rammelaar te gebruiken. De knopjes voor de muziek kan hij niet meteen vinden en wanneer hij ze voelt, krijgt hij ze (gelukkig) niet makkelijk ingedrukt. De muziek deert hem niet.

Al met al leuk speelgoed volgens mijn kind, maar ik ben niet zo enthousiast…

Bestel dit product hier>>

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. …

Share
Share