Snoopy-film uit op DVD en BluRay, maar….. wie mag het Snoopy-shirt dragen?

Ter gelegenheid van de release van zowel de DVD als de Bluray van Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film kregen we een prachtig pakket toegestuurd:

tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-7

Behalve de te recenseren film, zaten er allerlei leuke, Snoopy-gerelateerde spulletjes in. Veel knutselmateriaal, een ijsblokjesmaker, een boek en… een Charlie Brown / Snoopy T-shirt. Een verhitte discussie brak uit over wie het shirt als eerste mocht dragen, met argumenten als “ik ben de jongste” (de tweeling scheelt 2 minuten……) en “ik heb het langste haar”.

tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-11

Aangezien dat niet tot een vredige oplossing leidde, heb ik de tweeling aan het werk gezet met de knutsel- en spelletjesopdrachten. Wie het best gewerkt had, mocht het shirt aan tijdens het kijken naar de film. De volgende 2 keer mocht de ander het shirt dragen en de vierde keer was de winnaar weer aan de beurt.

tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-13

tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-8 tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-9 tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-10
tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-14

Zoals je ziet, werd deze opdracht zeer serieus genomen. De winnaar was uiteindelijk mijn jongste zoon. Gelukkig werd het hem gegund door zijn tweelingzus en hebben we daarna samen gezellig naar de film kunnen kijken. Die was overigens, zoals wel te verwachten was, enorm leuk!

tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-2 tweeling-snoopy-film-recensie-shirt-foto-copyright-trotse-moeders-1

Ik had hem zelf nog niet gezien, maar ben een echte Snoopy-fan en heb enorm genoten van de herkenbaarheid, de humor en de manier waarop animatie en cartoon verweven waren. Aanrader!! Hieronder nog de trailer, voor wie de film nog niet gezien heeft.

Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film is echt een film die bij ons in de kast tussen de klassiekers komt te staan!

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …