Philips Avent babyfles

Ik mocht, samen met mijn pasgeboren baby, de Philips Avent traditionele flessen testen. Wat erg prettig is aan deze lijn, is dat de producten makkelijk te combineren zijn. Ik begon met testen naast de borstvoeding en gebruikte daarbij een speen waarbij mijn baby nog echt moest zuigen, zodat de flesvoeding de borstvoeding niet in de weg zou gaan staan. Inmiddels ben ik overgestapt naar volledige flesvoeding en heb ik andere spenen aangeschaft. En zoals je in het filmpje kunt zien, kun je de flesjes na de babytijd ook gebruiken om je dreumes of peuter sapjes te laten drinken.

Mijn baby heeft vanaf dag 1 last gehad van krampjes, zowel na borstvoeding als na flesvoeding. Met de Philips Avent flessen bleef dit hetzelfde. De krampjes verergerden dus niet, maar het verbeterde ook niet. Inmiddels is mijn baby bijna 3 maanden oud en de krampjes worden (gelukkig) steeds minder.

Tot voor kort gebruikte ik speen nr. 2 bij het geven van de flesvoeding. Alleen de laatste tijd duurt het met die speen erg lang voordat mijn baby de fles leeg heeft, soms wel drie kwartier! Omdat hij binnenkort naar het kinderdagverblijf gaat, leek het mij wel prettig als hij iets sneller gaat drinken. Daarom heb ik nu speen nr. 3 aangeschaft. Het drinken zelf gaat op zich prima, maar het gaat wel héél erg snel ineens. Zo snel, dat hij weer last van krampjes heeft. Als ik geen pauzes inlas, dan heeft hij de fles binnen een minuut of 5-7 leeg. Het zou prettig zijn als Avent tussen speen nr. 2 en nr. 3 een extra speen aanbiedt, die er qua snelheid tussenin zou zitten, vind ik.

Ik besprak dit met een vriendin die dezelfde babyflesjes gebruikt voor haar twee kids en zij gaf aan dat mijn baby waarschijnlijk nog moet wennen aan het feit dat hij minder hard hoeft te zuigen bij speen nr. 3. Na een paar dagen zijn baby’s dit vaak gewend en zuigen ze veel minder hard, waardoor ze weer 15-20 minuten over een flesje gaan doen.

Voor mij en mijn baby werkt de Philips Avent erg prettig! Ook naast de borstvoeding ging het prima en we blijven deze flesjes dan ook zeker gebruiken in de toekomst.

Bestel hier je eigen Philips Avent babyflesjes>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Presentatie van PSV: Het ultieme fanboek aan Mark van Bommel [verslag]

Vol goede spanning reden we woensdag naar Eindhoven. Op weg naar de uitreiking van hét …

Share
Share