De Skippy Koe

Dit lieve dier heb ik leren kennen via deze website! Vorig jaar kon je hem namelijk winnen hier en toen ik hem niet gewonnen heb besloot ik er twee zelf te bestellen. Eén voor mijn eigen dochtertje en ook eentje voor ons nichtje die een jaartje ouder is dan onze kleine meid. Nichtje heeft een roze koe gekregen en sprong er direct op weg! Vanaf het eerste moment was ze er helemaal gek op en de koe moest zelfs met haar mee naar bed. Een groot succes dus!

Ook dochterlief is helemaal gek op haar eigen koetje. Die van haar heeft de gewone standaard kleuren, zwart-wit, maar dat mag de pret niet drukken. Zodra ze wakker is, is het eerste wat ze doet haar koe een dikke kus geven. Ook tussendoor krijgt de koe steeds knuffels en, ja ja, onzichtbare koekjes. De Skippykoe is een soort van skippybal en functioneert op zich prima. Hij is mijns inziens echt bedoeld voor dreumesen die natuurlijk wel hobbelen maar weinig kracht zetten. Peuters kunnen op zich ook prima skippy ballen met de Skippy Koe. Je merkt wel dat hij dan wat instabieler wordt. Bij kleuters wordt het echt hard werken omdat het echt een klein formaat is en de pootjes te instabiel zijn. Dus echt een leuk product voor een dreumes. Door het formaat kan je deze skippybal ook prima alleen binnen gebruiken. Het is niet per definitie buitenspeelgoed.

Bestel je Skippykoe hier>>

About Martine

bodrumlover1@live.nl'
Ik ben een getrouwde vrouw en trotse thuisblijfmama van een dochter geboren in juni 2010.

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …