Beertje vaart

Beertje vaartBeertje vaart graag met zijn boten. Hij heeft een speedboot en een piratenschip, een vissersboot en een vrachtschip, een roeibootje en een duikboot…Met welke boot wil jij meevaren? Een plezierig kijkboek over varen en boten. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Recensie
Beertje vaart is een heel leuk boekje over wat voor verschillende boten er allemaal zijn. Beertje heeft er veel…heel erg veel. Op elke bladzijde zit Beertje weer in een andere boot en elke boot heeft weer iets bijzonders, wat de andere boten niet hebben. Zo heeft de plezierboot een glijbaan, en kan hij met de duikboot naar de vissen in de zee kijken.
De illustraties spreken voor zich en zijn dan ook kleurrijk en fantasievol.  Beertje vaart zal peuters en kleuters erg aanspreken.
Mijn kinderen van 2 jaar en 4 jaar vinden Beertje vaart erg leuk. Bij elke boot hebben ze wel weer een ander verhaal, over waarom juist die boot zo leuk is.

Beertje vaart – Frank Daenen
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis

Koop hier bij Bol.com >>>

Lees ook:
Vervoersdingen
Joppie verkleedt zich
Arno en de bal

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share