Baby Born interactieve eenhoorn [recensie]

eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-10De BABY born interactieve eenhoorn is een prachtig vriendje voor jouw BABY born-pop! Trots en betoverend galoppeert hij over de velden en door de wei, met zijn manen wapperend in de wind. Als je op de hoorn op zijn hoofd drukt, licht die op en hoor je een prachtige melodie. Met de inbegrepen haarborstel, decoratieve kam en kleurrijke haarspeldjes kun je zijn lange, glanzende manen steeds opnieuw stylen. Gebruik ook de meegeleverde stickers om de eenhoorn te versieren of om geheime tekentjes achter te laten waar je bent. Bovendien kan je BABY born-pop rechtop blijven zitten op het bijbehorende zadel.  Niks houdt jullie nu nog tegen voor een tocht door het wonderland!

Recensie
Mijn dochter is “al” 9 jaar, maar toch was ze door het dolle heen toen ze deze prachtige ‘eenhoorn’ van Sinterklaas kreeg. Laat je niet wijsmaken dat dergelijk speelgoed alleen voor kleinere kinderen leuk is, of dat het alleen geschikt is voor kinderen die ook een Baby Born pop hebben: wanneer je kind van sprookjes houdt, van haren-kammen en van roze, is dit een droom-cadeau!

eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-4 eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Nog maar net uitgepakt werd de Baby born eenhoorn al gekamd en voorzien van de bijgeleverde speldjes. Er werden ingenieuze vlechten gemaakt in verschillende kleuren (er zitten aparte strengetjes haar bij, die je er eenvoudig aan vast kunt maken) en de eenhoorn werd versierd met stickers.

eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-3

En toen was het tijd voor een ritje. De eerste beurt was aan de lievelingsknuffel van mijn dochter: baby-beer. Volgens mijn dochter vond baby-beer het héél erg leuk!

Erg komisch was het moment waarop mijn dochter per ongeluk tegen de ‘hoorn’ van de eenhoorn aanstootte en deze vervolgens op ging lichten. Er begon ook een lief muziekje te spelen. Jammer genoeg had ik geen filmcamera bij de hand om de uitdrukking op het gezicht van mijn dochter te filmen!

eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-5 eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Overigens werd de eenhoorn met muziek ook ineens interessant voor onze hond, die er voorheen niet naar omkeek. Ook Molly is nu geïntrigeerd door het nieuwe wit-met-roze huisgenootje en volgens mijn dochter spelen ze samen wanneer wij slapen 😉

eenhoorn-molly-recensie-copyright-trotse-moeders-1

We zijn nu een aantal dagen verder, maar nog steeds worden er allerlei sprookjesachtige avonturen beleefd met een grote rol voor de eenhoorn. Mocht mijn dochter er een tijdje niet naar om kijken, is hij ook gewoon mooi om in haar kamer te zetten, maar ik vermoed dat ze er nog heel vaak mee zal spelen!

Baby born interactieve eenhoorn
Zapf Creations, 3+
Bestel dit speelgoed hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Paard beschermen tegen de kou? Dit moet je erover weten

Je paard tegen de kou beschermen in de winter Wil je je paard beschermen tegen …