Tini: het nieuwe leven van Violetta [trailer]

tini-film-violetta-trotse-moedersTini: het nieuwe leven van Violetta laat het persoonlijke verhaal zien van de jonge Argentijnse actrice Martina ‘Tini’ Stoessel. Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe heeft geleid dat haar persoonlijke verhaal in deze film is verwerkt.

Neem een kijkje in het leven van ‘Tini’, die de wereld van Violetta achter zich laat en haar eigen vleugels uitslaat. Ze gaat als artiest op eigen benen een nieuw avontuur tegemoet in een sensationeel zomers avontuur. Samen met haar vrienden (Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Maria Clara Alonso), die de kijker al kent vanuit de hitserie beleeft Tini opnieuw de populaire muziek, waanzinnige choreografieën en een meeslepende verhaallijn. Tini: het nieuwe leven van Violetta is vanaf 5 mei 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Hieronder de trailer van de film, die niet alleen leuk is voor fans van Violetta:

Tina in concert ♥ Tini
Op 23 april 2016 presenteert Tina in Concert de muzikale filmpremière van Tini: het nieuwe leven van Violetta! Martina en de cast vliegen speciaal voor deze bijzondere première vanuit Argentinië naar Nederland. Er zijn zijn ook spetterende optredens van Sarah & Julia, Femke Meines, Shalisa & Sander en Mylène & Rosanne.

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op Tinainconcert.nl. Voor een verslag van ons bezoek aan een Violetta Concert, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …