Mijn eerste 100 cijfers

Leer je kind spelenderwijs tellen met dit vrolijke boek vol kleurrijke afbeeldingen.

Recensie
Vrolijk en kleurrijk is mijn eerste 100 cijfers zeker! En inderdaad, het leert je kindje ook spelenderwijs tellen. Op iedere pagina zijn heel veel verschillende, maar herkenbare dingen te tellen, zoals twee ogen of elf snoepjes. Op de sommige pagina’s zijn ook de bijbehorende cijfers weergegeven, waardoor je kindje ook deze leert herkennen. Fien van 3 jaar weet inmiddels feilloos de 3 te vinden.

Het tellen in de boek gaat eenvoudig aan de hand van vragen en daagt uit om verder te kijken. Zo luidt de algemene vraag aan het begin van het boek ‘Hoeveel tel je er?’. Maar wordt er achterin het boek gevraagd welke van de vier badeendjes de meeste stippen heeft en welk cijfer er ontbreekt op een rij scheppen. Al met al een vrolijk boek en echte aanrader. Fien en ik tellen met veel plezier!

Mijn eerste 100 cijfers – Van Goor
Peuterboek, hard cover, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Eefke

eefkebouwmeister@gmail.com'
‘81, vrouw, dol op mijn drie meiden van net 1jaar, 2,5 en 4 jaar, altijd een camera in m’n hand & schrijfblok in mijn tas, skiën, gek op feestjes & uitgebreid tafelen met lieve vrienden & goede wijn

Check Also

VTech Schep & Leer IJscokar

Ik lust echt altijd ijs. Als ontbijt, tussendoor, als toetje…. Je kunt mij altijd blij …