Wat wil een puber van Sinterklaas?

bol-verlanglijstje-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-1Mijn oudste zoon is bijna dertien en het liefst zit hij achter zijn gamecomputer te ‘gamen’ of naar YouTube-video’s te kijken van anderen die ‘gamen’. Herkenbaar? En is het ook herkenbaar dat je, wanneer het tijd is om Sinterklaas in te fluisteren wat je kinderen echt het allerliefste willen hebben, weinig zin hebt om nog meer games in huis te halen?

De pubertijd is een lastige tijd voor Sinterklaas. De sint ziet kinderen namelijk graag spelen en hoewel Sinterklaas niets tegen computerspellen of andere soorten games heeft, vindt hij het ook leuk om kinderen in de puber-leeftijd nog met echt speelgoed bezig te zien. Wat nu gedaan?

Bol.com heeft voor ons een prima oplossing bedacht: een online verlanglijstje waarvan de suggesties al aangepast zijn aan de leeftijd van je kind. In ons geval ging mijn oudste zoon me eerst vertellen dat hij “gewoon alleen maar een HTC Vive” wilde, en verder niets, maar aangezien het budget van Sinterklaas geen tweeduizend euro groot is, ging hij toch maar, zuchtend, achter mijn computer zitten. Eerlijk gezegd hadden zowel hij als ik de verwachting dat er weinig tussen zou zitten wat mijn puber leuk zou vinden.

bol-verlanglijstje-puber-artikel-copyright-trotse-moeders-3

Dat viel ons dus reuze mee! Er waren echt leuke suggesties en mijn zoon kwam behoorlijk op dreef. Hij klikte ook items aan die ik zelf niet bedacht zou hebben voor hem en werd steeds enthousiaster. En ik ook! Wat fijn om te kunnen kiezen uit een aantal dingen die zoonlief zelf heeft aangemerkt als leuke cadeaus!

screenshot-2016-10-21-at-11-06-37

Dus … heb je een puber in huis en heb je geen idee wat hij of zij dit jaar zou kunnen vragen aan Sinterklaas (of een andere (b)aardige man die cadeautjes komt brengen in december), gebruik dan het verlanglijstje van Bol.com om er achter te komen. Het grappige is, dat je puber vooraf zelf misschien ook geen idee had dat er nog zoveel leuks te vragen is!

Om direct naar Sints Cadeaumachine te gaan (zo heet de leuke site waar je kind verlanglijstjes kan samenstellen), klik je hier >>>>bol-verlanglijstje-tweeling-artikel-copyright-trotse-vaders-4

Natuurlijk kan dit ook via een smartphone of iPad / tablet! En mocht je het geluid aanzetten, dan hoor je een bekende stem!

Hieronder zie je hoe je zelf kunt zien wat je kinderen op hun lijstje hebben gezet. Altijd handig 😉

screenshot-2016-10-21-at-11-39-55

En wil je weten hoe mijn tweeling het verlanglijstje gemaakt heeft? Klik dan hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share