Wat hebben Trotse Moeders en chocola toch met elkaar: een mysterieuze twee-eenheid. In ieder geval worden vrouwen en dus moeders over het algemeen wel blij van chocolade. En dan zullen zeker zo blij worden van dit ‘standaard’ werk van Kees …
Read More »Kookbijbels: Saladebijbel
Hoera! Weer een nieuwe kookbijbel! We hebben er inmiddels al een aantal mogen recenseren en ze onderscheiden zich echt van andere kookboeken door hun compleetheid: van basisinformatie tot aan allerlei verrassende recepten; je kunt er jarenlang plezier van hebben! Algemene …
Read More »Pastabijbel: van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite [recensie]
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende …
Read More »Soepbijbel: van gazpacho en bouillon tot maaltijdsoep [recensie]
In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en …
Read More »