In de betere carnavalssferen met Tosca Menten [video - 1]

dummie-de-mummie-film-trotse-moeders-tosca-menten-wereld-receordIk ben geen carnavalsvierder. Kom wel uit Brabant, maar woon nu in het midden van Nederland en krijg er (gelukkig) weinig van mee. Mijn kinderen ook niet, en toch kan het leuk zijn om op een gezellige manier Carnaval te vieren.

Ik zou direct kaartjes kopen voor een carnavalsfeest met Tosca Menten nadat ik op de eerste verjaardag van Dummie de Mummie gezien heb hoe zij sfeer kan maken en hoe kinderen (waaronder mijn zoon en de dochter van een vriendin) genoten van de polonaise. Voor het verslag, inclusief foto’s, van dit feest, klik hier >>>>

Verkleden is ook geen probleem: een paar toiletrollen zijn voldoende om iemand in een prachtige mummie te veranderen 😉

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Lekker carnavallen in 2019? Dit moet je alvast regelen

Op 3, 4 en 5 maart 2019 is het weer zo ver: in het zuiden …

Share
Share