Dermolin douche olie en herstellende crème

Dermolin douche olie en herstellende creme“Heerlijk zonder gedoe” want over mijn huid hoef ik me geen zorgen te maken. Lief voor je huid. Dermolin

Bovenstaande prijkt met grote letters op de website van Dermolin. Dermolin zegt lief voor de huid te zijn en rijke en romige emulsies te maken zonder conserveringsmiddelen, parfum of parabelen die geen concessies doen aan het huidgevoel. Mooie belofte! Zeker voor mensen met een gevoelige en geïrriteerde huid.

Aan mij de eer om van Dermolin zowel de douche olie als de herstellende crème te testen.

Screenshot 2014-11-02 at 21.24.00Dermolin douche olie
Onze douche olie op basis van soja olie bevat huideigen lipiden waardoor ook je droge huid zacht, soepel en gehydrateerd aanvoelt na gebruik. Soja olie beschermt en regenereert je huid. Het hoge gehalte aan lecithine zorgt voor een betere vochthuishouding in de huid en maakt je huid lekker glad en soepel.

Recensie Dermolin Douche Olie
Hier zie je de douche olie en deze kost €8,95. Hij heeft een basis van soja olie en bevat huideigen lipiden en een hoog gehalte aan lecithine. Geen parabenen, geen parfum.

Ik ben zelf gek op douche olie dus ben benieuwd wat deze gaat brengen. Wanneer ik de olie ga gebruiken, merk ik dat deze licht naar vanille ruikt. Dit komt door een vanille ruikende stof die erin zit en niet door parfum. De geur is licht aanwezig en dus niet overheersend.

Persoonlijk ben ik gek op luchtjes en vind het heerlijk wanneer ik omringt ben door een lekkere, bijvoorbeeld zeepachtige lucht om mij heen als ik uit de douche kom. Dat hoef je van deze olie dus niet te verwachten.

image

Als je de olie op je huid aanbrengt zie je dat de olie eerst gewoon als olie op je huid glanst. Wanneer je de olie gaat in masseren, gaat deze licht schuimen.

image

Voor het afspoelen van de olie moet je wel echt een washandjes of goed je handen gebruiken. Je spoelt het er niet zomaar af. Dit laatste heeft wel tot gevolg dat de olie echt door je huid wordt opgenomen en mijn huid voelt na de douchebeurt zacht, soepel en glad. Heel fijn!

Dermolin Douche Olie
Douchegel, 200 ml
Bestel deze Dermolin Douche Olie hier >>>>

 

Dermolin herstellende crème
Onze rijke herstellende crème ondersteunt het herstel van rode of droge plekjes op je gezicht of lichaam, zoals kwetsbare en schrale plekjes, ruwe ellebogen, handen of knieën. Het actief haverextract Symcalmin® verzacht en kalmeert de huid. De crème is intensief hydraterend vanwege het Pentavitin® en Ureum en vult de huideigen lipiden aan. Het Panthenol ondersteunt het huidherstel. De crème is pH-huidneutraal.

image

De herstellende crème van dermolin zit in een handzame tube en koop je, verpakt in een kartonnen doosje voor €9,50.

Screenshot 2014-11-02 at 21.27.20De crème is ervoor om droge en/of rode plekjes op gezicht of lichaam te herstellen. Denk hierbij aan kwetsbare en schrale plekken, ruwe ellebogen, handen of knieën. De crème bevat haverextract, Panthanol en Ureum, en vult huideigen lipiden aan. Daarnaast is de crème ph-huidneutraal en parfumvrij.

De warme dagen lijken nu echt over. De wind snijdt dwars door mijn huid en iedere dag lijkt mijn huid een stukje droger en schraler te worden. Ideale periode om deze crème eens uit te gaan proberen!

De crème is ontzettend vol en vet. Je hebt maar een klein beetje nodig om een groot gedeelte in te kunnen smeren. Ook bij deze crème vind ik het zelf jammer dat er geen lekker luchtje aan zit, maar voor mensen die gevoelig zijn voor parfum en/of graag geurloze producten gebruiken is dit natuurlijk heel fijn.

image

Hoewel de crème vet is, trekt hij wel snel in. Je huid voelt direct gehydrateerd en minder droog aan.

Al met al fijne producten van Dermolin. Omdat ze geen parfum, conserveringsmiddelen en parabenen bevatten zonder dat ze aan werking onderdoen, krijgen ze van mij een dikke plus!

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Wat te doen bij een allergische reactie op een muggensteek?

Muggen…. ik vind het vervelende beestjes. Wanneer ze je niet uit je slaap houden door …