baby, meisje in roze lakens

Canadese vader laat naam baby door internet bepalen!

Op een Canadese weblog werd onlangs gemeld dat een aanstaande vader -met ongeloof van zijn vrouw meldt hij volledigheidshalve- de internet gemeenschap via www.reddit.com gevraagd om de naam van zijn dochter vast te stellen met het volgende berichtje:

Hi, My name is Stephen and much to the disbelief of my wife, I have decided to let the internet name* my daughter. Yeah that is an asterisk, Unfortunately internet I know better than to trust you. We will ultimately be making the final decision, Alas my daughter shall not be named WackyTaco692. Sorry guys the wife wouldn’t go for a free for all. Inappropriate submissions may be removed — Yeah looking at you Graeme. You know what you did.

Op een een zelfgemaakte site Name My Daugther, kunnen suggesties worden gedaan en worden gestemd (maximaal één stem per naam, huisgezin en per dag!).

Op dit moment (27 januari 2014) te teller op de site staat op 82.713 namen gesuggereerd, en op de eerste ‘first’ naam inmiddels 103 duizend stemmen uitgebracht. Op de middelste naam ruim 61 duizend. Als Stephan nu het advies met de meest stemmen zou opvolgen zou zijn dochter “CTHULHU ALL-SPARK MCLAUGHLIN” gaan heten. Of de boreling daar blij mee zal worden?

Lees bij de commentaren op de site van Stephan wat voor mooie naam Cthulhu van een mythische godheid is!

Name my Baby daughter by internet

 

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share