Zooma Splat X pocket shooter

imageNa de Nerf Rebelle werden onze dochters van 8 en 12 blij verrast door deze Zooma Splat X pocket shooter. Het is een hypermoderne versie van een katapult. Samen met drie (plastic) blikjes die je moet proberen omver te schieten. Nou, dat valt nog niet mee. We hebben het alle vier uitgeprobeerd en het leidde tot de nodige hilariteit! Zo makkelijk is het nog niet, zeker niet als de hond zich er ook nog eens mee bemoeit …

Er zitten vier dingen om mee te schieten in de verpakking: twee groene (die aan het doelwit plakken) en twee oranje (die fluiten als ze vliegen, schijnt, het is ons nog niet gelukt).

imageWij zijn vast onaardige ouders, want na het uitpakken en even proberen voor de recensie en de foto’s, hebben we de katapult met toebehoren opgeruimd. Het is namelijk wel perfect speelgoed voor onze vakantie op het Franse platteland. Rondom ons huisje is voldoende ruimte om veilig te oefenen met de katapult.

imageNog wel een kleine waarschuwing. Het is dan wel speelgoed, ongevaarlijk is de katapult zeker niet. De projectielen kunnen hard aankomen en daar wil je echt niet door geraakt worden.

Dus bij ons geldt: goede afspraken maken over wie, waar en wanneer met de katapult kan spelen. Dus buiten. En nooit op elkaar richten. En uit de buurt van kleine kinderen houden lijkt me ook niet onverstandig. Op de verpakking staat niet voor niets ‘vanaf 8 jaar’.

Er is ook een grote versie van de katapult!

Zooma Splat X pocket shooter
Katapult met toebehoren, Goliath
Bestel dit product hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Top 5 buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro

Natuurlijk kunnen kinderen zich buiten vermaken door je te helpen in de tuin of door …

Share
Share