LEGO® Friends: Friends Are Forever – DVD

Screenshot 2015-06-18 at 13.50.47Maak kennis met Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma, vijf hartsvriendinnen uit Heartlake City, die met hun buitengewone pret, ontdekkingen, slimme oplossingen en liedjes drie charmante afleveringen vullen die nu voor het eerst op dvd zijn verschenen. Deel de muziek en het avontuur met je beste vriendinnen en familie. Want hartsvriendinnen geven je de meest bijzondere vriendschap die er is… en die moet je delen!

Recensie
Deze DVD duurt ruim een uur en bevat drie afleveringen waarin de LEGO Friends vriendinnen Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma avonturen beleven.

Screenshot 2015-06-18 at 13.51.49  Screenshot 2015-06-18 at 13.51.36

De video’s zijn geanimeerd en gebaseerd op de poppetjes en de items die er van de “echte LEGO Friends” zijn. Voor LEGO Friends fans, en welk meisje is dat niet, is het natuurlijk fantastisch om deze personages via DVD te kunnen zien, vaak in een omgeving die ze van de LEGO bouwdozen al kennen.

Screenshot 2015-06-18 at 13.51.59  Screenshot 2015-06-18 at 13.52.14

Aflevering 1: The World Petacular doet Heartlake City aan en de vijf vriendinnen zetten hun diverse interesses en gezamenlijke creativiteit in om de boel te redden wanneer het bijna misgaat in New Girl in Town.

Aflevering 2: Het is niet eenvoudig om de plannen voor Stephanies surpriseparty geheim te houden, wanneer het feestvarken achterdochtig wordt omdat haar vriendinnen geen tijd hebben om met haar af te spreken.

Aflevering 3: De meisjes winnen met hun inzending de wetenschap competitie op school en mogen op reis met een luxe jacht, wat leidt tot een ongelooflijk onvoorspelbare Dolphin Cruise.

Screenshot 2015-06-18 at 13.52.31  Screenshot 2015-06-18 at 13.52.40

Mijn dochter van 8 smult van deze DVD. Hij spreekt echt tot haar verbeelding en ik zie ook dat het haar inspireert om met haar eigen LEGO Friends weer nieuwe avonturen aan te gaan. Deze wisselwerking tussen het speelgoed en de filmpjes vind ik erg mooi.

Screenshot 2015-06-18 at 13.52.51  Screenshot 2015-06-18 at 13.53.01

Mijn 8-jarige dochter geeft haar eigen mening:

Ik vind de laatste aflevering het mooist want dan gaan ze met de boot (dolfijn cruiser) die ik ook heb. En ik vind dolfijnen ook heel leuk. Ik kan zelf ook met de poppetjes spelen en het is leuk om ze in het echt op de film te zien. Ze zijn natuurlijk niet echt ‘echt’, maar ze lijken wel echter dan de poppetjes die ik heb en ik vind de avonturen erg leuk.

Het hondje is erg schattig en het poesje ook, maar de dolfijnen zijn het allerliefst. Ik speel ook graag met mijn boot en de dolfijnen, maar in de film waren er veel meer. Ik vind dit een hele mooie DVD omdat de filmpjes niet zo kort zijn, het zijn eigenlijk mini-verhalen die echt leuk zijn.

Screenshot 2015-06-18 at 13.53.48  Screenshot 2015-06-18 at 13.53.36

LEGO Friends – Friends are Forever
Bekijk op bol.comDVD, 63 minuten, 3 afleveringen, Warner Bros. Home Entertainment
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share