Eén van de favoriete gerechten van mijn gezin is een variant op een recept uit een “Tip” uit 1982. Ja, wie wat bewaart, die heeft wat 😉
Nodig:
Aardappels
Ei
Melk
Italiaanse tuinkruiden
Peper
Zout
Knoflookpoeder
Ketjap manis
Tomatenketchup
Mosterd
Tomaten
Gehakt
Ui
Bereiding:
Maak aardappelpuree met eitje… beetje melk en Italiaanse tuinkruiden….
Ondertussen gehakt rullen een paar uien in dunne halve ringen meebakken….
Als gehakt klaar is toevoegen….
Peper… zout… knoflook(poeder)… ital.tuinkruiden… ketjap manis… tomatenketchup… 1 theel. mosterd….
en tomaten in stukjes…
Dit mengsel even goed doorroeren…
en daarna in de ovenschotel….
Afdekken met de aardappelpuree…
25/30 min. in de oven en voila….
Eet smakelijk!