Disney Violetta vriendenboek

disney-violetta-vriendenboek-trotse-moedersVioletta is een populaire Disney serie, vooral bij “grote kleine meisjes”. Precies de leeftijd waarop vrienden en vriendinnen steeds belangrijker worden. Een vriendenboek van Violetta is dus een prachtig cadeau voor deze meisjes: hun favoriete personages uit de serie, met foto’s en tekst en daarbij vele pagina’s waarop hun eigen vriendjes en vriendinnetjes informatie kwijt kunnen.

Screenshot 2015-03-05 at 21.53.57En die informatie kunnen ze kwijt door een aantal voorgedrukte velden in te vullen. En zo weet je niet alleen of je klasgenootje broers / zussen heeft, wat de beste film ooit is, maar ook of de voorkeur uitgaat naar vanille of chocolade. Erg leuk gedaan en helemaal van deze tijd met zinnen als “Op de tablet speel ik dolgraag…..”

Uiteraard is er ruimte voor een foto, en daarmee heb je uiteindelijk een mooi bewaarboekje met gegevens over mensen die belangrijk voor je zijn in een bepaalde periode. Leuk voor later!

Violetta vriendenboek
Hardcover, Disney, uitgeverij Deltas

Screenshot 2015-03-05 at 21.53.42  violetta-vriendenboek-disney-trotse-moeders

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hoe maak ik een vriend?

Felix gaat op kamp, een kamp waar hij niemand kent. Zijn moeder zegt dat hij …