Creatief met Peppa – winactie

Hoewel mijn kinderen al lang niet meer de doelgroep-leeftijd hebben van Peppa Big, blijven ze een zwak houden voor dit schattige biggetje en haar familie en vrienden. En ik denk dat dat voor meer kinderen geldt. Maar… vooral de kleinere kinderen zullen zich aangetrokken voelen tot de tekenfilmpjes en de verschillende leuke items die er van Peppa Pig zijn!

Creatief met Peppa
Doordat er in de video’s gebruik gemaakt wordt van eenvoudige tekeningen en herkenbare kleuren, is Peppa ook geschikt om na te tekenen of in te kleuren. De verschillende personages hebben allemaal hun eigen karakter en poppen ervan, al dan niet zelfgemaakt, kunnen goed gebruikt worden voor fantasiespel. Kortom: Peppa nodig uit om creatief te zijn!

Winactie
En… wat nu zo leuk is, is dat we verschillende prijzen beschikbaar hebben voor mensen die “Creatief met Peppa” zijn! Dus… gaat jouw kindje Peppa tekenen, verven of kleien? Wordt er een Peppa familie in de zandbak gemaakt of maakt jouw kind een Peppa-kijkdoos? Maak dan een aantal foto’s en stuur deze naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van Winactie Creatief met Peppa. Vermeld de naam en leeftijd van je kind(eren) en het adres en wie weet maak jij kans op een van de leuke Peppa producten!!

Meer inspiratie nodig? Kijk dan even naar het filmpje hieronder en ga lekker verven met vingers en/of aardappelen!

Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 9 juli 2021. Alle toegestuurde afbeeldingen kunnen op de website en Social Media worden geplaatst. Door deelname aan de winactie, wordt daarvoor toestemming verleend. Voor onze voorwaarden, klik hier.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …