Bijtring van 4NaturalKids – recensie

Bijtringen 3 kleurenDe bijtring met knuffeltje van 4NaturalKids is gemaakt met natuurlijke materialen. De ring is van onbewerkt esdoorn hout en het knuffeltje van biologisch katoen, GOTS gecertificeerd. Allebei vrij van giftige stoffen. Baby’s kunnen dus naar hartenlust kauwen, sabbelen en knuffelen! Erg leuk als kraamcadeau en in drie kleuren te verkrijgen.

natural-kids-recensie-copyright-trotse-moeders-1Recensie
Mooi verpakt zat deze bijtring tussen de recensie exemplaren. Uitgepakt was hij natuurlijk nog veel mooier: een gladde, houten ring, niet al te dun, die je kindje al snel goed vast kan pakken en die ook prima als bijtring kan dienen.

Aan deze ring zit een stervormige doek (gebroken wit) vastgeknoopt. De knoop is ook aantrekkelijk voor kleintjes om met hun vingertjes aan te voelen en de stof leent zich voor sabbelen en knuffelen. De stervormige knuffeldoek heeft aan beide kanten een verschillende structuur, zoals je op de foto kunt zien. Goed voor de tastzin. Kortom: een verantwoord (kraam)cadeau voor je baby!

natural-kids-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Deze bijtring met doekje bestel je hier >>>>

Opmerking van 4NaturalKids: Wij adviseren om altijd in de buurt van je kindje te blijven wanneer hij of zij op deze ring bijt. Dit product is speciaal gemaakt om op te kauwen voor baby’s, toch is het aan te raden zelf regelmatig te controleren op eventuele oneffenheden.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Dan gaat u misschien wel voor het eerst …