Juni = EK-maand in Linnaeushof

Linnaeushof staat 4 weekenden lang in het teken van het EK Voetbal. Van zaterdag 9 juni 2012 t/m zondag 1 juli 2012 zal Linnaeushof in de weekenden oranje gekleurd zijn en zullen er extra activiteiten zijn die in het teken staan van het EK Voetbal. In het eerste en laatste weekend zal dit Panna knock-out voetbal zijn, het tweede weekend een tafelvoetbal-competitie en het derde weekend zal er Levend Tafelvoetbal zijn.

Kinderen die verkleed komen als oranjefan of  als een nederlandse voetbalspeler krijgen 2 euro korting op de entreeprijs en een leuk cadeautje. Wie in het restaurant een Bennie Broek Box bestelt, krijgt bovendien een gratis limited edition oranje raketijsje cadeau. Linnaeushof is t/m 28 oktober 2012 geopend van 10.00u tot 18.00u (met uitzondering van 1 t/m 5 oktober en 8 t/m 12 oktober).

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Laat je verrassen met een last minute vakantie bij Center Parcs

Wat is er nu leuker dan een last minute vakantie boeken en er direct op …