Casper en Emma op safari [trailer]

casper-en-emma-op-safari-trotse-moeders-trailer-informatie-1In de film, die gebaseerd is op de Karsten og Petra-serie van Tor Åge Bringsværd, gaan de beste vriendjes, vergezeld door hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. In Afrika helpt Emma’s moeder haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Intussen kijken Casper en Emma samen met hun opa en hun knuffels ernaar uit om kennis te maken met alle dieren. Ze raken bevriend met Ann’s dochter, die hen meeneemt op safari.

casper-en-emma-op-safari-trotse-moeders-trailer-informatie-2Op hun tocht komen zij een babyleeuw tegen die ze meenemen naar de dierenkliniek. Daar blijkt het niet goed met hem te gaan, omdat hij zijn moeder mist. Vastberaden proberen Casper en Emma de moederleeuw te vinden. Tijdens deze zoektocht lopen zij tegen een hoop obstakels aan, maar maken zij ook veel nieuwe vrienden. Zal het ze uiteindelijk lukken om de moeder van het kleine leeuwtje te vinden?

Hieronder de trailer van de film Casper en Emma op safari. Deze film zal 75 minuten duren en vanaf 7 juli 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of …