Paradontax Whitening

Als je zwanger bent of net bevallen heb je sneller last van bloedend tandvlees. Ook ik heb dit probleem bij elke zwangerschap gehad. Beter gezegd, mijn tandvlees is sinds mijn eerste zwangerschap (ik heb nu 3 kinderen) altijd gevoelig gebleven. Tanden poetsen is natuurlijk belangrijk, maar zo snel ik dit vergat of oversloeg, ging mijn tandvlees gelijk weer bloeden. Paradontax benaderde ons of we hun nieuwe tandpasta wilde proberen. Paradontax Whitening zorgt namelijk voor stralend witte tanden én voor mooi gezond tandvlees. Die wilde ik wel erg graag uitproberen.

Recensie
De verpakking vertelde mij dat tandpasta van Paradontax gemaakt wordt met mineraalzout en natuurlijke plantenextracten. Dat klinkt goed. Het verklaart ook gelijk de zoute smaak die deze roze tandpasta heeft. Best anders vergeleken ‘normale’ tandpasta. Ik moest even wennen, maar als snel was ik daar doorheen. Eerlijk gezegd… ik vind die smaak best lekker.

Paradontax roze tandpasta Paradontax tanden poetsen

Na een paar dagen ging het al stukken beter met mijn tandvleesirritatie. Ik word dus erg blij van deze tandpasta! Een aanrader voor iedereen die mooie witte tanden wilt ZONDER geïrriteerd tandvlees.

Bestel hier je eigen Paradontax producten>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

De meest gestelde vraag tijdens je zwangerschap [persoonlijke blog]

De meest gestelde vraag tijdens mijn zwangerschap is waarschijnlijk sowieso de vraag die me het …