Chocolade hart voor Moederdag

Morgen is het zover: Moederdag! Ben jij nog steeds opzoek naar iets voor jezelf of je (schoon-)moeder? Dan heb je met dit cadeau gegarandeerd succes.

De chocolade harten van Australian Homemade zijn niet te weerstaan. Lekkere chocolade gevuld met verschillende soorten noten.

Er zijn verschillende varianten zo is er voor ieder wat wils. Liever geen noten? Dan is het gewone chocoladehart iets voor jouw. Dit massief gevulde chocolade hart is in melk en pure chocolade verkrijgbaar en versierd met een speciale liefdes print. Hierdoor ziet het hart er nog mooier uit.

Zijn jij of je (schoon) moeder helemaal gek van noten? Dan is het chocoladehart met noten echt een feestje. Dit grote chocolade hart is gevuld met vers gebrande amandelen, hazelnoten, pecannoten en verkrijgbaar in melk en pure chocolade.

Als laatste mogelijkheid is er een collectie van vier kleine hartjes. Alle hartjes hebben een andere chocolade smaak er is keuze uit aardbei, melk, puur en witte chocolade. En ook deze hartjes zijn gevuld met vers gebrande noten.

 

 

 

 

 

 

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Valentijnsdag? Warmte kan je redden!

Valentijnsdag is bedoeld als een dag om je geliefde te verwennen, of om een geheime …