Chocolade hart voor Moederdag

Morgen is het zover: Moederdag! Ben jij nog steeds opzoek naar iets voor jezelf of je (schoon-)moeder? Dan heb je met dit cadeau gegarandeerd succes.

De chocolade harten van Australian Homemade zijn niet te weerstaan. Lekkere chocolade gevuld met verschillende soorten noten.

Er zijn verschillende varianten zo is er voor ieder wat wils. Liever geen noten? Dan is het gewone chocoladehart iets voor jouw. Dit massief gevulde chocolade hart is in melk en pure chocolade verkrijgbaar en versierd met een speciale liefdes print. Hierdoor ziet het hart er nog mooier uit.

Zijn jij of je (schoon) moeder helemaal gek van noten? Dan is het chocoladehart met noten echt een feestje. Dit grote chocolade hart is gevuld met vers gebrande amandelen, hazelnoten, pecannoten en verkrijgbaar in melk en pure chocolade.

Als laatste mogelijkheid is er een collectie van vier kleine hartjes. Alle hartjes hebben een andere chocolade smaak er is keuze uit aardbei, melk, puur en witte chocolade. En ook deze hartjes zijn gevuld met vers gebrande noten.

 

 

 

 

 

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share