Eerste Bobbi-dag

Bobbi heeft al de vele kinder- en ouderharten veroverd met de boekjes waar hij de hoofdfiguur in is. Getekend door Monica Maas, beleeft Bobbi vele avonturen in zijn boekjes.

Er zijn al 27 leuke boekjes uit over Bobbi. Van voorleesboeken tot flapboeken en van kartonboeken tot een alfabetboek. Bobbi kom je overal tegen. Hij is nu zelfs te zien in twee interactieve Bobbi-Apps. De boeken zijn verkrijgbaar in Nederland, België en China.

In 2002 heeft uitgeverij Kluitman de eerste Bobbi-boeken op de markt gebracht en dit werd meteen een groot succes. Zij zullen nu ook een  Bobbi-dag gaan organiseren in het leuke speelparadijs De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn. Tussen 10:00 en 11:00 zal de enige echte Bobbi echt op het park te vinden zijn en kun jij je Bobbi-boek laten signeren. Tevens gaat Bobbi ook een vaste plaats in het park krijgen. Wekelijks op zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 zal er namelijk een meet&greet zijn met de enige echte Bobbi.

Kom dus op 2 september 2012 van 10:00 tot 17:00 uur naar De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn, maak kennis met Bobbi en geniet van allemaal leuk activiteiten.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Bobbi kleurboek voor peuters en kleuters

Bobbi, de leukste kleurplaten is een kleurboek van beertje Bobbi. Dit beertje van de hand …