Disney Junior Magazine

Disney Junior Magazine is een nieuw tijdschrift voor de allerkleinsten. Het richt zich op kinderen van 2 tot 7 jaar en hun familie. Naast de vertrouwde gezichten van Mickey Mouse en zijn vriendjes, Handy Manny en Speciaal Agent Oso zijn er ook veel nieuwe gezichten. Een van de nieuwe helden van Disney Junior is Jake en de nooit gedachtland Piraten.

Te midden van al die leuke karakters is Disney Junior een tijdschrift vol mooie (strip)verhalen, kleurplaten, knutsel- en spelpagina’s, alles met een leerzaam aspect. Het is een tijdschrift waar kinderen van houden en dat door ouders vertrouwd wordt vanwege de kwaliteit waar Disney voor staat.

Recensie
Disney Junior Magazine viel gelijk erg in de smaak bij mijn twee kinderen van 3 en 5  jaar. De bekende figuren zoals Goofy, Pluto en Mickey Mouse op de voorkant, zorgde ervoor dat het hier in huis al gelijk een strijd werd om het magazine. Maar uiteindelijk zijn ze samen op de bank het magazine gaan bekijken. Waar mogelijk, gingen ze samen de spelletjes / puzzeltjes doen. En natuurlijk samen alle plaatjes bekijken en zelf een verhaaltje erbij verzinnen. Het is erg leuk om te zien, dat ze samen zo’n plezier kunnen hebben van zo’n magazine.

Disney Junior Magazine is een leerzaam en ontzettend leuke magazine voor jonge kinderen. Het magazine geeft een groot aanbod zoals puzzeltjes maken, zoek de verschillen, kleurplaten, stickers plakken, weetjes over bijvoorbeeld hamsters en verhaaltjes. Kinderen zullen uren plezier beleven aan dit leuke magazine. Wat mijn kinderen ook erg leuk vonden is dat ze op een grote poster( waar een strand met zee op staat afgebeeld) diverse stickers op konden plakken, om zo een eigen poster te creëren.

Disney Junior Magazine viel zo goed in de smaak, bij zowel mijn kinderen als bij mij zelf, dat we zeker vaker het magazine in huis zullen halen.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Ruimtefeestje bij Disney [verslag]

Vanaf 23 mei is op Disney Junior een nieuwe serie te zien: Miles van Morgen. …

Share
Share